Seks verwijst naar het aantal belangrijke lichamelijke genoegens. Echter, zoals het blijkt, brengen intieme relaties niet alleen fysieke tevredenheid. Sex extreem gunstig effect op de ziel en de geest, op de algehele toestand van het lichaam, en zelfs op intelligentie, opgewektheid, samenzwering, enzovoort. Dus klassen met liefde zijn niet alleen nuttig voor die paren die niet wachten om erfgenamen te verwerven.

1 – Seks voor de ziel. In dit opzicht heeft seks vooral mannen nodig. Immers, vertegenwoordigers van sterke seks zijn ook mensen, en ze willen ook soms de ziel uitstromen voor de vrouw, eerlijk gezegd met haar praten, hun problemen delen. Dus, onderzoek heeft aangetoond dat een man dit veel gemakkelijker is om dit te doen, onmiddellijk na seks, wanneer hij tevreden is met zichzelf.

2 – Seks voor Mind: Intimate Fun verhoogt intelligentie, kalmeer en geef opgewektheid. Dit gebeurt als gevolg van de afgifte van oxytocinehormoonhormoon, die de accommodatie heeft om een ​​tijdje een tijdje te geven in hoge weerstand tegen stress en de duidelijkheid van de geest, alsof “mobiliseren van” mentale middelen van het lichaam “mobiliseren”.

3 – Gezondheidsseks: geslachtsgemeenschap kan genezen van vele ziekten, en zowel mannen als vrouwen. En onder andere is het intieme relaties die in staat zijn om pijn te kalmeren of te verlichten, door middel van verhoogde toewijzing tijdens het geslacht van witte bloedcellen, en het immuunsysteem verbeteren – dit gebeurt dit als gevolg van het gewone orgasme.

Bovendien, seks beter dan andere oefeningen, bijna alle spieren van een persoon, en nog steeds klassen met liefde die effectief verbranden calorieën, en zelfs, volgens veel vrouwen gedemonteerd het gevoel van honger voor enkele uren. Waar, mannen beweren het tegenovergestelde, maar hier zijn andere aspecten van het voordeel dat intieme relaties brengen, vertegenwoordigers van sterke seks niet ontkennen.